GRATIS kennismaken met BuitenBewegen.nl

BuitenBewegen
Hoogstins2024

Het is dubbel feest: twee jaar na de eerste trainingen in het Rembrandtpark en Westerpark, breiden André en Sabrina hun Powerwalkingclub uit met nieuw aanbod en gaan ze verder onder de naam BuitenBewegen.nl. Kom jij het gezellig uitproberen?

Met Powerwalking, Wandel je Fit! en binnenkort ook Slowrunning, willen André en Sabrina een bijdrage leveren aan het in beweging krijgen van hun buurtgenoten. Het zijn allemaal laagdrempelige vormen van bewegen, geschikt voor iedereen;
van jong tot oud en met een minimale kans op blessures. Door verschillende loopvormen aan te bieden en te werken met verschillende niveaus, kan iedereen op zijn eigen niveau worden uitgedaagd.

FIT en FUN
En wat belangrijk is binnen de filosofie van BuitenBewegen.nl, is dat FIT en FUN hand in hand gaan. Dit wordt bevestigd door de feedback die André en Sabrina van de deelnemers krijgen. Feedback dat het gezellig is, hun houding en conditie zijn verbeterd of dat ze gewoon lekkerder in hun vel zitten. Zulke reacties maken de trainers trots en motiveert ze om vooral door te gaan, en hun passie te delen met zo veel mogelijk buurtgenoten.

GRATIS beleven
In de Amsterdamse Sport- en beweegweek, van 15 t/m 24 september, opent BuitenBewegen.nl haar deuren voor alle Amsterdammers. André en Sabrina nodigen iedereen uit om BuitenBewegen zelf te beleven (GRATIS):

Stadspas
Mooi nieuws voor alle Amsterdammers die 55 jaar of ouder zijn en een geldige stadspas met groene stip hebben: BuitenBewegen.nl werkt samen met de gemeente Amsterdam, waardoor het seniorensportfonds van de Gemeente mogelijk de contributie voor het gehele sportseizoen t/m 31 juli 2024 vergoedt.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.buitenbewegen.nl of stuur een mail naar info@buitenbewegen.nl.

Wij kijken uit naar jouw komst!

DeWestkrant