Kunst, handgemaakte spullen, boeken en broeken: 5x aprilmarkten in De Hallen

maker market de hallen westkrant
Hoogstins2024

In deze maand april is er nog maar liefst 5x een markt in De Hallen. In de weekenden staat de passage van de oude tramremise in het teken van mode, design, handgemaakte producten, vintage objecten, boeken en meer. De markten zijn zoals altijd gratis toegankelijk.

Zaterdag 8 april, 11:00 – 17:00u
Art, Design & Vintage Markt
Een goede gelegenheid om prachtige vintage objecten te ontdekken of het ontbrekende stuk aan je verzameling toe te voegen. Zo vind je er onder andere schilderijen, Art Deco objecten, glas & keramiek, sieraden, verlichting, Aziatische kunst en decoratieve objecten.

Zondag 9 april, 11:00 – 17:00u
Sunday Market in De Hallen
Sunday Market is de funky art, fashion & design market van Amsterdam. Een platform waar ontwerpers hun creaties aanbieden, maar ook grappige verzamelingen, mooie ambachtelijke delicatessen of coole kids items. Elke tweede zondag van de maand is er een Sunday Market.

Vrijdag 14 april, 10:00 – 18:00u
Zaterdag 15 april, 10.00 – 18.00u
Denim Days The Market
De Hallen kleurt dit weekend blauw. Een bezoek waard voor iedereen met een indigo hart. Denim Days – The Market biedt unieke lokale en wereldwijde merken, lezingen en workshops en viert de denimpassie.

Zondag 23 april, 10:00 – 17:00u
Boekenmarkt in De Hallen
Ontdek op deze zondag in De Hallen een gevarieerd aanbod aan prachtige boeken. Je vindt er onder andere special interest boeken, table books, poëzie, kunstboeken en veel meer. De markt begint officieel om 10 uur, maar vroege vogels zijn al vanaf 9 uur welkom.

Zaterdag 29 april, 11:00 – 17:00u
Zondag 30 april, 12:00 – 17:00u
The Maker Market
The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, geproduceerd met liefde en vakmanschap. De markt richt zich op duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties. Bij elke editie worden zowel nieuwe merken als bekende gezichten uitgenodigd