Evenwicht

Hoogstins2024

Geïnspireerd door de immens populaire serie Humans of New York (12 miljoen likes!) portretteert fotograaf Mildred Theunisz voorbijgangers in Amsterdam-West. Vanaf nu zijn deze portretten behalve op haar eigen facebookpagina Mensen van West, ook te zien bij De Westkrant.

“In Zeeland en in de Flevopolder was het altijd veel lichter dan in de stad. Ik werkte daar op macrobiotische boerderijen. Ecologisch leven vind ik belangrijk om zo in evenwicht te zijn met mijn omgeving.Ik eet macrobiotisch, bak mijn eigen brood en verbruik weinig energie.

Vroeger had je Manna en Paul Année, en dat was het dan. Nu kun je bijna overal terecht voor biologische spullen. Dat staat nog ver van mijn ideale situatie. Al dat exotische fruit, dat kan wel biologisch zijn, maar het is nog steeds niet niet macrobiotisch. Maar het is altijd nog beter dan gewone landbouw.”