MercatorMarkt ZOMER Special aanstaande zaterdag 13 juli

(Foto Amsterdam BLEND)
Hoogstins2024

Zaterdag 13 juli vindt de ZOMER editie van de MercatorMarkt plaats. Toegang is gratis en voor alle leeftijden is er vermaak om zo samen met je gezin, vrienden en buren alvast een dagje vakantie te vieren.

Bij de kramen vind je onder meer kleine ondernemers met zonnige fashion- en huisaccessoires, natuurlijke verzorgingsproducten, kunst, vintage en upcycle creaties. Bij de kids- en tweedehands kramen bieden buren hun speelgoed, kleding en allerhande handige spullen aan voor een prikkie. Zelf cadeaus en zomeraccessoires maken kan bij de crea kramen. Bij de foodstands neem je iets lekkers voor thuis of op het terras met smaken uit India, indonesië en Suriname maar ook bubble teas en Hollandse Poffertjes. 

Dansen en zingen
Op het zonnige terras gaan we meteen vanaf 11:00 uur samen dansend en zingend op wereldreis met conservatorium American Songbook Jazz duo Antonio & Milica en daarna Couple Positive & Co – swingend en funky met moderne én traditionele invloeden uit de West-Afrikaanse, Indiase en Afro-Amerikaanse culturen. Vanaf 15:00 uur komen de latin vibes en kun je meedoen met de dansworkshops van Barrio del Mundo met een mezcla van flamenco, Spaanse folklore, Cubaanse Rumba en Tango. Ervaring is niet nodig en alle leeftijden mogen meedansen!

Deel je talent! 
Elke MercatorMarkt is een podium voor alle lokale helden die hun spullen en talenten willen delen: creatieve ondernemers, bewoners, muzikaal of theatraal talent, sport- en spelclubs, goede doelen en sociale initiatieven. Ondernemende buurtjongeren staan op de Kids Vrijmarkt met eigen creaties en speelgoed die een ander weer blij kunnen maken. Rond het Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat zijn er vele winkels en horecazaken te ontdekken. De MercatorMarkten dit jaar vinden plaats op 13 april, 25 mei, 13 juli, 28 september en 30 november – elke keer met een leuk thema.

MercatorMarkt ZOMER Special
● Datum: Zaterdag 13 juli 2024 11:00 – 17:00
● Locatie: Mercatorplein
● Toegang: gratis
Link naar facebook evenement: https://www.facebook.com/events/978568567608569