Nostalgisch: Kerst vieren zoals het vroeger was

(beeld: Instagram)
Hoogstins2024

Het Van Eesterenmuseum heeft de museumwoning helemaal ingericht in kerstsfeer zoals in de jaren vijftig en zestig. Ballen, lichtjes boom en de kersttafel zien er net zo uit als vroeger. Daarom zal een bezoek aan de woning voor velen mooie herinneringen oproepen, aldus het museum dat vorig jaar de woning rond de feestdagen ook al in kerstsfeer hulde.
Met een gids kunnen bezoekers van het museum die herinneringen ophalen, op diverse data in de Kerstvakantie. Na afloop is er chocolademelk of glühwein. Kijk hier voor tickets.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ho, ho ho, de Van Eesteren Museumwoning is weer te bewonderen in kerstsfeer uit vervlogen tijd. Versierd met glazen kerstballen, lichtjes en aangekleed zoals in de jaren 50 en 60. Een bezoek aan de woning zal voor velen mooie herinneringen oproepen. Was er een kerstboom in huis? Was vader thuis? Samen met de gids worden in de woning verhalen verteld en gedeeld en word je na afloop in het Van Eesteren Paviljoen getrakteerd op een glaasje Glühwein of warme chocomelk. Kom tijdens de vrije feestdagen langs en reserveer een ticket voor je bezoek via http://vaneesterenmuseum.nl/nl/tickets/ #kerst #jaren50 #wederopbouw #museumwoning #vaneesteren #feestdagen #christmas #fifties #midcentury #amsterdam #nieuwwest #slotermeer #sloterplas #tuinsatd #gardencity #vintage ⁣ ⁣⁣ ⁣Foto: Stephan Schillemans

Een bericht gedeeld door Van Eesteren Museum (@vaneesterenmuseum) op

DeWestkrant