Ontdek je smaak bij koffiebar Qahve

Qahve in Bos en Lommer. (Foto Qahve)
Hoogstins2024

Qahve is een koffiebar met een sociaal-culturele insteek aan de Hofwijckstraat 43 in Bos en Lommer. Waar de buurt samenkomt voor koffie of thee, maar wat ook de plek is van koffieliefhebbers voor koffieliefhebbers. Wij geloven dat echt lekkere koffiebonen vers gebrand worden en een eerlijke origine hebben. Naast koffie en thee bieden wij ook homebaked cakes en koekjes. En natuurlijk de overheerlijke Turkse tosti’s die onmisbaar zijn in ons menu.

De Nederlandse koffie- en theedrinker is nog lang niet klaar met ontdekken. Bent u inmiddels vertrouwd met de gerenommeerde smaken? Hier krijgt u de mogelijkheid om nieuwe koffie te ervaren. Maak kennis met potentie. Maak kennis met de fijnste collectie single origin bonen van Cuba tot Ethiopië. Samengesteld door liefhebbers die hun eigen flavour willen geven aan de koffie- en theekosmos.

Qahve is een plek van de buurt voor de buurt. Er worden Koffie & Thee workshops, proeverijen en bijeenkomsten georganiseerd. Qahve staat voor een laagdrempelige plek voor zowel de nieuwe als de oude bewoners van Amsterdam-West.

Verbreed je smaak bij Qahve. Probeer iets nieuws, probeer verse, Turkse, Qahve. Tot ziens bij Qahve. Hofwijckstraat 43, Bos en Lommer. www.qahve.nl

DeWestkrant