Ook een eigen kraam op het BoLo buurtfeest?

Het vernieuwde Bos en Lommerplein. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

De winkeliers van het Bos en Lommerplein (BoLo) organiseren een groot buurtfeest op zaterdag 15 juli. Ook een eigen kraam op dit feestelijke event voor de buurt? Ondernemers, verenigingen en stichtingen uit Bos en Lommer kunnen tegen kostprijs of zelfs gratis deelnemen om zich aan de buurt te presenteren. 

Het Bos en Lommerplein heeft een grote make-over gekregen. Maar nog niet iedereen weet dat het plein zo mooi is geworden en dat er zulke leuke nieuwe ondernemers bijgekomen zijn. Dit én samen de zomer vieren is reden om iedereen uit de buurt uit te nodigen voor een mooi zomerfeest op het vernieuwde BoLoplein.

Natuurlijk zullen de winkels van BoLo zich op 15 juli presenteren. Voor gratis hapjes en drankjes wordt gezorgd, uiteraard van de eigen ondernemers. Kinderen komen volop aan bod met onder andere knutselworkshops, springkussens, allerlei spelletjes en Meet & Greets met bekende kinderkarakters.

Zo regelt u een eigen kraam op het BoLoplein op 15 juli

Wilt u uw winkel, ambacht, sport- of creatieve vereniging, een Goed Doel of iets anders onder de aandacht brengen? Dat kan en dat mag, leuk juist. Commerciële partijen zoals een winkel of webshop betalen de kostprijs van een kraam. Voor verenigingen, stichtingen en Goede Doelen is er een gratis kraam. 

Meedoen? Vul dan de gegevens in van het aanmeldformulier en mail of app dit dan uiterlijk 30 juni naar: Promotie BOLO – kim@wfcommunicatie.nl – 06 41 72 05 88.