Open dag bij tennisclub ATC Sloterplas

Hoogstins2024

Het is weer lente en dus staat ook het tennisseizoen weer op het punt van beginnen. Kom jij dit jaar ook een balletje slaan? We heten je graag welkom bij ATC Sloterplas. Bijvoorbeeld op de Open Tennisdag zaterdag 30 maart (10.00 – 16.00 uur, aanmelden niet nodig). Of je al ervaring hebt of nog nooit een racket in je handen hebt gehad: op de Open Tennisdag is er voor iedereen een proefles op het juiste niveau.

Bij ATC Sloterplas ben je niet alleen sportief bezig, het is ook nog eens de gezelligste club van Amsterdam-West! Op de Open Tennisdag zijn er van 10.00 tot 14.00 uur gratis proeflessen, kun je meedoen aan het Rommeltoernooi, zie je een demo van de heren uit het eerste team of volg je zelf een clinic van een prof! Ook worden er verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd. En aarzel niet als je niet beschikt over een tennisracket, leenrackets zijn aanwezig.

Zaterdag 30 maart wordt een fantastische tennisdag, met strakblauwe lucht, opgepoetste netten, glimmende lijnen en mooi tennis! Zien wij je dan? Het volledige programma staat op www.atcsloterplas.nl

Adres: August Vermeylenstraat 50, 1064AB Amsterdam