Pieken vóór Kerst

Hoogstins2024

Zelfs deze donkere dagen hoef je West niet uit. Komend weekend en het weekend voor Kerst is er iedere dag wel een Kerstmarkt.

-Doe de inkopen voor het Kerstdiner alvast op de Mercatormarkt op zaterdag 13 december en drink meteen gezellig even een glühweintje mee met buurtbewoners. Kinderen kunnen kerstballen knutselen voor in de boom. Heb je er nog geen in huis? Ook bomen kun je kopen op de markt.

-Ook in De Baarsjes, maar dan op 14 december organiseert Café Cook op het Jan Mayenplein de Kerstmarkt van Jan, uiteraard met een borrel en kinderen kunnen een peperCookmannetje maken.

-Op de Kersteditie van de Sunday Market zondag 14 december op het Westergasterrein zijn niet alleen heel veel leuke cadeautjes te koop, maar is er ook van alles te doen. Je kunt bijvoorbeeld op je Kerst-best op de foto in de studio van Henriëtte Lohman, of nieuwe hairextensions of een manicure nemen. Er is ook allerlei lekkers, zelfs voor de hond of poes.

-Neem je oude spijkerbroek mee en laat er kerstballen van maken of laat de cadeautjes die je hebt gekocht op de speciale Kerstmarkt van de Local Goods Market in De Hallen kunstig inpakken. Deze markt is op 20 én 21 december.

-Als je tenslotte niet nog genoeg Kerstpret hebt gehad, ga dan naar het Westergasterrein. Daar is de Noëlle editie van de Neighbourhood Food Market. Met heel veel lekker eten, een tweedehands markt en een ‘Stille Nacht’ silent disco.

 

DeWestkrant