Vacature receptionist/telefonist

Hoogstins2024

Heb jij ervaring als telefonist en/of receptionist en heb je op korte termijn de mogelijkheid om ons tot 1 oktober uit de brand te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is de baan
Als frontoffice medewerker op onze locatie aan de Overtoom ben je het visitekaartje van OIM Orthopedie richting de klant en ben je medeverantwoordelijk voor de administratie die voortvloeit uit de contacten met klanten. Bij deze functie staat oprechte aandacht voor de klant voorop. De werkzaamheden bestaan uit het telefonisch ondersteunen van klanten met vragen en het plannen van afspraken. Hierbij houd je constant rekening met welk hulpmiddel geleverd gaat worden aan de klant en de regels vanuit de zorgverzekeraar.

Daarnaast voer je baliewerkzaamheden uit en verricht je lichte administratieve werkzaamheden. Tevens verzorg je de planning en voorbereiding van spreekuren van orthopedisch adviseurs en nodig je klanten uit. Ook het verzenden van de post en archiveren horen bij jouw takenpakket. Kortom, alle voorkomende werkzaamheden op de administratie en receptie vragen je aandacht. Afhankelijk van ontwikkeling kan het voorkomen dat je meer administratieve werkzaamheden mag oppakken.

Vanwege afwezigheid van een collega zijn wij op zoek naar een tijdelijke vervanging voor de duur tot 1 oktober 2022.

Over OIM
OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ca. 450 medewerkers verspreid over 28 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland. Overal hebben wij hetzelfde doel: onze klanten hun leven laten leiden zoals zij dat willen. Hun de mogelijkheid geven om mee te doen in de maatschappij. Om maximaal actief te zijn, op ieders eigen niveau. Of het nou om topsport gaat of om een dagelijks wandelingetje met de hond. Daarbij hebben we aandacht voor het welzijn van de héle mens.

Kijk voor meer informatie over deze vacature op onze website www.oim.nl/werken-bij/. Je kunt via de website ook solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Cindy Verdel 0625758001.