Verschillende vacatures bij SuperBra in de Kinkerstraat

Foto Naomi Modde
Hoogstins2024

SuperBra, de lingeriewinkelketen die een BH-revolutie in Nederland wil brengen, opent een nieuwe winkel aan de Kinkerstraat en is per direct op zoek naar een shopmanager, SuperBrafitters en winkelhulpen. Het bedrijf wil klanten een superpositieve ervaring geven, gebaseerd op de kernwaarden deskundigheid, kwaliteit, betaalbaarheid, diversiteit en body positivity. SuperBra onderscheidt zich door een grote collectie (120 maten, cup A-Q) en écht goed advies.

Voor geen van de functies is ervaring met lingerie vereist. De SuperBrafitters en shopmanager worden intern getraind in het brafitten, het adviseren van klanten over de juiste maat en model BH. In deze functies ben je comfortabel met het aanraken van klanten (om bijvoorbeeld de bandjes af te stellen) en je kan mensen goed op hun gemak stellen. Voor alle functies zoekt SuperBra nauwkeurige, stressbestendige mensen met verantwoordelijkheidsgevoel die zich willen inzetten voor een efficiënte bedrijfsvoering en die het geen probleem vinden om regelmatig in het weekend te werken. Voor de functie van shopmanager worden aantoonbare leidinggevende kwaliteiten gevraagd.

De taken voor de drie functies zijn:

  • Shopmanager: het aansturen van het team, roosteren, brafitten, meedenken over de collectie en de bedrijfsvoering, bestellingen plaatsen en klantenservice.
  • SuperBrafitters: net houden van de winkel, het verwerken van producten, kassa draaien, klantenservice en uiteraard brafitten.
  • Winkelhulpen (vanaf 15 jaar), terughangen van producten, verwerken van producten en kassa draaien (bij 16+ jaar).

SuperBra biedt afwisselende functies in een dynamisch bedrijf, geleid door een vrouwelijke directeur/eigenaar, met toffe collega’s. Het salaris van de shopmanager is 2100 – 3000 euro bruto per maand (o.b.v. 38 uur), voor SuperBrafitters en winkelhulpen is het bruto uurloon afhankelijk van je leeftijd (€ 13,86 all-in, incl vakantiedagen en vakantiegeld voor 21-jarigen en ouder). Daarnaast bieden wij een pensioenregeling en 20% personeelskorting. Op zondag geldt een toeslag van 50% en op feestdagen 100%.

Het bedrijf vindt een goede afbakening tussen werk en privé belangrijk. Er zijn mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Als je wilt solliciteren, stuur dan zo snel mogelijk je motivatie-email met CV naar sollicitatie@superbra.nl

De volledige vacatures kan je hier vinden