Werkplekken op de groei

Op zoek naar een nieuwe plek voor je bedrijf? Vlakbij de Ring A10 (dus makkelijk bereikbaar voor klanten) zijn topkantoren te huur voor fijne prijsjes.

Bijkomend voordeel: je zit niet vast aan jarenlange huurcontracten, maar je kunt na een minimale periode van 3 maanden, per kalendermaand opzeggen.

Ideaal voor startups, maar ook voor andere ondernemers en creatieven die betaalbaar en flexibel willen huren.

 

 

Hendrick de Keijser

In hartje Bos en Lommer staat een voormalig schoolgebouw vol creatieve ondernemers, zoals een fotostudio, architectenbureau en muziekschool. Hendrick de Keijser is een karakteristiek gebouw naast de hippe hotspot WOW Amsterdam en vlakbij het Bos en Lommerplein.

Het gebouw heeft een binnentuin voor als je even pauze wilt nemen in het zonnetje en er is een koffie- en lunchgelegenheid op de begane grond. Ook is er bij het gebouw voldoende parkeergelegenheid te huur. Kantoor- en atelierruimten zijn er in verschillende afmetingen. Units hebben de grootte van een klaslokaal, maar er zijn ook kleinere ruimten beschikbaar.

West5

Op steenworpafstand van de Sloterplas en het Gerbrandypark staat het in 2009 volledig gerenoveerde West5. Het is een herkenbaar gebouw, waar units te huur zijn in verschillende afmetingen met vaste vloerbedekking. Handig voor wie klein wil beginnen, maar wil doorgroeien. Met name startups zijn dus meer dan welkom in West5.

De ontwikkelingen in dit stukje Nieuw-West gaan razend snel. Rondom de Sloterplas worden woningen gebouwd en er komen allerlei recreatie- en horecavoorzieningen. Het Gerbrandypark is een ideale plek voor een rustige wandeling tijdens de lunchpauze. Aan het nabijgelegen Plein ’40-’45 zitten koffietentjes en een paar leuke restaurants. Ook is er vijf keer per week een gezellige markt.

Bekijk voor meer informatie onze website www.amsterdamsecompagnie.nl of stuur een bericht aan ons kantoor op office@stone22.com

Het gebouw West5 aan de Slotermeerlaan
Het gebouw West5 aan de Slotermeerlaan