3x schatzoeken in West

Sunday Market
Hoogstins2024

In West zijn er deze zondag drie plekken waar treasure hunters hun honger naar unieke spullen kunnen stillen.

1. Atelier, Tasmanstraat 15
Op zondag 6 november vindt er op dit adres van 12.00 tot 17.00 uur een ‘kunst leegruim’ plaats. Het echtpaar Willem Claassen en Mieke Dillo leefde voor de kunst. Zij zijn hun hele leven fulltime professioneel kunstschilders geweest. De twee hebben vele exposities gehad, ook in de bekende musea. Willem is onlangs overleden en hun gezamenlijke atelier moet sluiten. Daar ligt een schat aan zorgvuldig ingelijste, kleine en grote schilderijen en tekeningen. “Religieus werk, kleurrijk, vele abstracte maar ook zeer verfijnd en sober werk. Echt van alles!” Mieke opent voor de allerlaatste keer het atelier aan de Tasmanstraat. Ze geeft het werk weg in de hoop dat het een mooi en eervolle plek krijgt. Voor sommige ingelijste werken is een minimumdonatie vereist afhankelijk van de lijst en grootte. Een donatie wordt op prijs gesteld bij het overige werk en de tekeningen.

2. Sunday Market, Transformatorhuis (binnen en buiten), Westergas
Livemuziek, een zweefmolen, de boeklancering van Jet van Nieuwkerk. Er is zoveel te doen op deze markt dat je bijna zou vergeten om te shoppen. Zonde! Struin dus vooral langs de kramen met zelfgemaakte, grappige of lekkere producten. Art, design, fashion, vintage. Het is er vandaag allemaal van 12.00 tot 18.00 uur.

3. Maghreb Markt, De Hallen
Deze markt is onderdeel van de Maghreb Dag in De Hallen. Dit event, dat volledig is gewijd aan de klanken en kleuren van deze Noord-Afrikaans regio, begint vandaag om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Klik hier voor een beschrijving van de dag.

DeWestkrant