Markten in De Hallen: mooie spullen, kunst en boeken

Ingang De Hallen. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

In De Hallen zijn komend weekend en het weekend erna weer markten met mooie spullen, kunst, ambachtelijke producten en bijzondere tweedehands boeken. De toegang is gratis. 

Art, Design & Vintage Markt
Zaterdag 12 februari 11:00 – 17:00u
Een bezoek aan de markt is een goede mogelijkheid om prachtige vintage objecten te ontdekken. Zo vind je er onder meer schilderijen, Art Deco objecten, glas & keramiek, sieraden, verlichting, Aziatische kunst en decoratieve objecten.

Homeware Market
Zondag 13 februari 11:00 – 17:00u
Op de Homeware Market bieden ontwerpers van meubels en interieurproducten hun eigen creaties, stylingtips en verzamelingen aan. Je vindt er zowel mooie nieuwe ontwerpen als unieke vintage vondsten.

Boekenmarkt 
Zondag 20 februari 10:00 – 17.00u
Op de boekenmarkt stallen 20 tot 30 boekhandelaren hun antiquarische, bijzondere en nieuwe boeken uit. De keuze en variëteit is groot. Met boeken en publicaties over onder meer kunst, geschiedenis, muziek, fotografie, filosofie, literatuur, topografie, Amsterdam en veel meer.

The Maker Market 
Zaterdag 26 februari 11:00 – 17:00u
Zondag 27 februari 12:00 – 17:00u
The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, gemaakt met liefde en vakmanschap. Duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties spelen een belangrijke rol.

DeWestkrant