Agenda: dansen op de gracht

Foto: Dominic Wilcox, Pre-Handshake Handshake device
Hoogstins2024

Er is te veel leuks om op te noemen dit weekend in West. Een selectie van de spannendste events.

Bier en pepers

Geen kaartje kunnen bemachtigen voor Bier West? Met Wild West Brew Fest in het Jan van Schaffelaarplantsoen in de Kolenkitbuurt heb je een prima alternatief. De brouwers uit West ontbreken hier natuurlijk niet. Er is BoL0-bier en Bret Nordman en niet te vergeten Bunkerbier. En vergeet ook niet mee te doen aan de chilipeper-eetwedstrijd, waarbij je de hitte alleen maar mag wegspoelen met…. bier. Je kunt er ook iets anders eten, want er zijn diverse foodtrucks.

Dansen op de Rijpgracht

Het Rijpgrachtfestival in Bos en Lommer is zaterdag van 14:00 tot 23:00 uur, met bandjes, singer-songwriters,  en een fijne DJ. Een heeft de grappige naam Pubelle. Er zijn ook allerlei lekkere hapjes van ondernemers in de buurt. En regent het? Een gedeelte van de Rijpgracht is morgen overdekt.

Pssst… kennis kopen?

Onderdeel van het Fringe Festival is de Zwarte Markt van Kennis. Dat klinkt heel spannend en dat is het ook, want je krijgt op onbekende locaties in Oud-West weetjes geserveerd waarvan je nog niet wist dat je ze wilde weten. Er komen vrijmetselaars, transhumanisten, bosmierkenners en patafysici. Zondag 6 september en volgende week zaterdag en zondag. Voor kaartjes en info klik hier.