Agenda: Extra Large

(foto: Kim Doeleman)
Hoogstins2024

Groot is het nieuwe klein. Bolobooze en de TonTonclub beleven dit weekend hun XL-editie. Zo ga je een groots weekend tegemoet!

Afrobeat meets techno

De Amsterdamse afrofunk-formatie Zitakula en het Berlijnse technoduo Artefakt komen vrijdag bij elkaar voor een speciale show in Club Mozaïek Live, wat vast verrassende beats gaat opleveren. Na het afro-technogeweld komt DJ Ze Karlo de rest van de avond draaien. Bij Mozaïek Live gaan vaker muzikanten met verschillende achtergronden en stijlen met elkaar in de weer. Iets om in de gaten te houden. https://www.facebook.com/events/1694558320827628/

Bolobooze XL

Bolobooze, de kroegentocht door Bos en Lommer beleeft komende zaterdag zijn XL-editie. In het kader van 24hWest (check hier het volledige programma) zijn er niet alleen meer deelnemende café’s, maar is er ook een knallend eindfeest in Fossa. In de line-up niet alleen nieuwe tenten als Het Wilde Westen, maar ook oude vertrouwde adressen als Het Lommertje en Café Het Binnenpretje.

Tonton Kermis

De kermis is er weer in het Westerpark, en tegelijkertijd pakt ook de TonTon Club groots uit met TonTon Club XL. Samen hopen ze een soort kermis nieuwe stijl te worden. Dus niet alleen suikerspinnen, maar ook worsten van Brandt en Levie en niet alleen Hollandse hits, maar ook hippe DJ’ s. Er zijn ook nog vijftig (!) verschillende flipperkasten, een Virtual Reality Room en nog veel meer.

Dans, dans, dans

Iedereen van zestig jaar en ouder die van dansen houdt kan meedoen met Dance Connects van Floortje Rous. Behalve leeftijd maakt het niet uit of je fysiek beperkt bent of ervaring hebt met dansen. De repetities zijn 15, 16 en 17 maart. Kijk op www.danceconnects.nl