Agenda: kom in actie!

Toch naar school in de zomer
Hoogstins2024

Natuurlijk kun je lekker gaan feesten dit weekend, maar je kunt ook in actie komen: voor de vluchtelingen op Lesbos, of voor ons eigen MidWest.

Tasje met toekomst

Beachclub Dok Amsterdam in Houthaven heeft een actie voor de vluchtelingen op Lesbos. Daar gaan kinderrugzakjes heen met speeltjes en eventueel tekeningen voor de kinderen die daar aankomen. De tasjes worden ingezameld vanaf 11:00 uur bij Dok Amsterdam.

Mercatormarkt

Geen kaartje voor Bier West op zondag? Je kunt op herfsteditie van de Mercatormarkt zaterdag bij de pop-up slijterij ook lokaal gebrouwen biertjes proeven. Ook lokaal: de Baarsjes-honing en… ouderwetsche gehaktballen.

10 jaar Mozaïek

Podium Mozaïek bestaat 10 jaar. Lees hier wat de plannen zijn voor de volgende tien jaar. Maar kom vooral ook naar de festiviteiten dit jubileum-weekend. Er is onder meer een opvoering van de opera De Thuiskomst van Odysseus, die helaas is uitverkocht. Je kunt zaterdag nog wel naar het jubileumconcert met als thema muziek en vrede, in een mix van Oosterse en Westerse muziek en Perzische poëzie.

Actie!

Ok, we zijn een beetje partijdig, want De Westkrant houdt kantoor in dat fijne MidWest. Vandaar deze oproep: zondag kunnen Baarsjesbewoners en iedereen daarbuiten laten zien dat het menens is met de creatieve hotspot in de Cabralstraat. Om 15:00 voor de deur van MidWest laten buurtbewoners zien dat ze staan voor MidWest. Verhinderd omdat je dan bijvoorbeeld nét de Dam tot Dam aan het rennen bent? Teken de petitie

Bord op schoot

Penoza is gedeeltelijk opgenomen in VLLA. Dus je kunt daar nu met je bordje op schoot naar de serie kijken. VLLA serveert een speciaal Penoza-diner, met gerechten met fijne penoze-namen, waarvan ‘het koudmakertje’ (jawel, een ijsje) wel de grappigste is. Kom op tijd, want om acht uur gaat de deur dicht.

Zit hier niks tussen? In de agenda van In West met Mik vind je nog véél meer.

DeWestkrant