Avondvierdaagse Westerpark gaat (eindelijk) weer door

Start van de Avondvierdaagse in 2018. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Na twee jaar stilstand door corona, gaat de Avondvierdaagse Westerpark dit jaar eindelijk weer door. De Vierdaagse dreigde een stille dood te sterven doordat de organisatoren die de afgelopen veertien keer actief waren, geen opvolgers konden vinden. Dat is nu wel gelukt.

Neemt niet weg dat er nog steeds kaartjesknippers, verkeersregelaars en inschrijvers nodig zijn voor het evenement dat plaats gaat vinden van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei. Vrijwilligers krijgen een t-shirt en een cadeautje voor hun moeite. Daarnaast is het volgens de organisatie ook weer ‘genieten’ van de honderden kinderen die in school- of individueel verband de wandeltocht lopen door- en rond het Westerpark.

De Avondvierdaagse blijft deze editie in opzet hetzelfde, zo meldt Philip Bueters van de organisatie. “Dit is een overgangsjaar waarin we blij zijn dat alles weer gaat lopen. We hebben opvolgers gevonden, zodat de Tocht der Tochten weer door kan gaan.”

Vrijwilligers zijn dus nog steeds nodig. Zij kunnen zich aanmelden via de website van de Avondvierdaagse Westerpark a4dw.nl Via deze site kun je je ook aanmelden om mee te lopen, individueel en met school.

DeWestkrant