Beperk je energierekening! Regel dubbelglas

Hoogstins2024

!WOON adviseert bewoners in Amsterdam over betere isolatie: dubbelglas, vloer-, dak- en muurisolatie of aanpak van een oude, energie-onzuinige CV. Als huurder kunt u terecht voor ondersteuning bij een voorstel aan de verhuurder en de vervolggesprekken hierop. Ga naar www.wooninfo.nl/energie

‘Mijn huis is een stuk comfortabeler geworden’
Zo ook Diana Wyatt, een actieve bewoonster in een complex huurwoningen. Zij vertelt in een video-interview hoe zij en haar buren met hulp van !WOON dubbelglas voor elkaar kregen. De verhuurder wilde eerst niet meewerken om het enkelglas te vervangen door isolatieglas. Toch lukte dat bij haar en 15 buren. Na sommatie van een advocaat en met een garantie van het Emil Blaauw Proceskostenfonds ging de verhuurder overstag. Inmiddels is hij overtuigd van nut en noodzaak en is ook bij drie andere complexen in de buurt de energieprestatie van de woningen sterk verbeterd. “Ik bespaar op jaarbasis op mijn energierekening en het huis is een stuk comfortabeler geworden”.

Vraag een gratis energieadvies voor uw VvE
!WOON adviseert ook bewoners in een Vereniging van Eigenaren met huurders en kopers (met minimaal 25% huurders). Ga naar www.wooninfo.nl of bel 020 5230 130. Op onze site vindt u een gratis stappenplan voor dubbelglas en betere isolatie. Ga naar www.wooninfo.nl/energie.