Bespaar op uw energierekening: gratis webinar Regionaal Energieloket

(beeld: Unsplash)
Hoogstins2024

West kent ruim 80.000 woningen en de meeste gaan voorlopig niet van het aardgas af. Wat kunnen we in West wél doen aan energiebesparing? Hoe houden we die energierekening laag?

Het is zonde om meer dan 100 euro per maand te betalen voor een gemiddeld appartement in West. Wat kleine maatregelen kunnen al grote impact hebben op het wooncomfort en op de rekening.

Stadsdeel West pakt verschillende middelen aan om bewoners hierbij te helpen. Wij nodigen u uit om een webinar energiebesparen van het Regionaal Energieloket bij te wonen. Op 5 oktober (voor huurders) en op 12 oktober (voor eigenaren) kunt u zich aanmelden voor zo’n digitale bijeenkomst waar u ook vragen kunt stellen over uw energierekening. Hier leert u veel over het verwarmen en isoleren van uw huis. Hier kunt u ook eerdere webinars terugkijken met tips voor duurzame verkoeling van het huis. Meld u aan bij https://www.amsterdam.nl/nieuws-stadsdeelwest/bespaar-energierekening-gratis-advies/.

Als het niet lukt om hierbij aanwezig te zijn, meldt u zich dan bij !WOON en vraag of een energiecoach u thuis een gratis energieadvies komt geven: https://www.wooninfo.nl/vraagbaak/energie/

DeWestkrant