Binnenkort ook in De Baarsjes: een Japanese Head Spa

TikTok-hit rukt op in West

In het pand waar voorheen Delicaat zat, opent Rein onder meer een Japanese Head Spa. (Foto Patricia Jacob)
Hoogstins2024

Toen presentatrice en fashion blogger Anna Nooshin in april op TikTok een video deelde van haar bezoek aan een Japanese Head Spa in Amsterdam, regende het duizenden likes. Zojuist tikte ik op TikTok #headspa in en zag ik dat die combinatie al zo’n 450 miljoen views had gescoord.

Haar én hoofdhuid
Op de filmpjes is te zien hoe lome vrouwen hun haren laten wassen en daarna laten masseren volgens Japanse massagetechnieken. Tijdens de behandeling wordt zowel hun haar als hoofdhuid aangepakt. De behandeling levert overduidelijk ontspanning op. Daarnaast zou de behandeling de gezondheid van de hoofdhuid bevorderen, haargroei stimuleren en haaruitval verminderen.

Fenomeen
Diverse ondernemers in onze stad bieden dit fenomeen al aan. Ook bij ons in West kun je de haar- en hoofhuidbehandeling boeken. In Oud-West bij Clinic Pure op de Overtoom 441 bijvoorbeeld. Of bij de Japanese Head Spa in de Jan van Galenstraat 418E in Bos en Lommer. In Nieuw-West kun je ervoor terecht in The Japanese Head Spa, Comeniusstraat 155.

Uitbreiding Rein Cityspa
Binnenkort komt daar een nieuwe optie bij. Rein Cityspa in de Jan Evertsenstraat 52-56 heeft namelijk grote plannen. Reins buurman Delicaat is onlangs verhuisd naar MidWest. Door deze verhuizing kwam er een grote ruime vrij aan de Admiralengracht. De eigenaar van Rein Cityspa heeft het pand ingelijfd en gaat er uitbreiden. Op de Instagram-page van Rein Wellness Spa is te lezen dat er onder meer een spa voor baby’s, private spa én een Japanese Head Spa komt.

Foto: Clinic Pure