BoLo Boys openen café in Oost

Jules Oostendorp (links) en Thomas Oostdijk.
Hoogstins2024

In hun brouwerij aan het Bos en Lommerplantsoen brouwen ze al jaren hun eigen bier. Maar de mannen van De Eeuwige Jeugd willen méér: een café in Oost. Om hun wilde plannen te realiseren, kunnen ze nog geld gebruiken.

Sinds 2016 hebben de drie vrienden hun eigen brouwerij in West. Maar na 2,5 jaar vinden ze het tijd voor een eigen café waar ze hun bieren als De Lellebel, Gladjanus en Bokkelul kunnen serveren. Het ideale pand voor hun dit jaar te openen bar, is er al: een hoekpand van 477m2 in de Linnaeusstraat direct aan het Oosterpark. Ze hebben het koopcontract al getekend, maar daarna was hun spaarpot zo goed als leeg.

Karaoke
En dat terwijl ze barsten van de ideeën om van het pand een plek te maken ‘om te ontsnappen aan de zwaarte van het volwassen leven’. De bar moet ‘het onbezonnen kind in je naar boven halen’. Om die Spielerei te garanderen, denken ze onder meer aan Glow in the Dark Disco Ping Pong, een Spice Girls versus Backstreet Boys Karaoke Battle Room, schommels, hangmatten en een Apenkooi terras. Het pand wordt duurzaam ingericht en er komen vooral vegetarische en biologische happen. Met een inzamelingsactie willen ze binnen 2 maanden minimaal 250.000 euro binnenhalen om zo veel mogelijk plannen te realiseren. Circa 75.000 hebben ze al binnen. Daar mag best meer geld bij. Hoe je ze kan steunen zie je op: https://crowdaboutnow.nl/campagnes/eeuwigejeugd.

DeWestkrant