BoLo Buurtfeest met markt, hapjes en drankjes, kinderactiviteiten en Panna Knock Out

Op zaterdag 15 juli is er het bruisende BoLo Buurtfeest georganiseerd door de winkeliersvereniging Bos en Lommerplein. Het evenement op het prachtig vernieuwde plein belooft een groot feest te worden voor jong en oud, met tussen 11 tot 17 uur veel activiteiten en verrassingen.

Op het BoLo Buurtfeest kun je genieten van gratis hapjes en drankjes, aangeboden door BoLo-ondernemers Kaddour, Superbolo, Poke Station en Ekmekci. Er worden extra terrassen neergezet, zodat iedereen comfortabel kan zitten en ontspannen. Ricardo’s bloemen en planten is er met een kraam. Schoonheidscentrum Sen Beauty presenteert de nieuwste trends op het gebied van haar en beauty. 

Leuke kinderactiviteiten
Voor jonge feestvierders is er een overvloed aan kinderentertainment, waaronder een springkussen en creatieve workshops zoals cocktail-bekers versieren, glittertattoos en schminken. Ook de attractie ‘Sweeper’ zal voor veel plezier zorgen. Alles is gratis en na afloop krijgen de kinderen een gratis snoepzakje mee naar huis.

Meet & Greets 
En dat is nog niet alles! Bezoekers kunnen zich verheugen op Meet & Greets met de bekende TV figuren Bing, Super Mario & Yoshi én Pikachu. IJsco Hasan zal verbazingwekkende capriolen uithalen met zijn heerlijke ijs, dat bezoekers gratis mogen opeten. 

Markt met ondernemers en organisaties
Ondernemers uit de buurt zullen met verkoopkramen aanwezig zijn met producten tegen aantrekkelijke tarieven. Onder andere The Villy met koffie en zoete lekkernijen, kaas en wijn van Bureau Wijn en Kaasbuur en Zoet & Zuur, dé Kesbeke winkel met verse haring. Verenigingen en stichtingen uit Bos en Lommer presenteren zich op een informatiemarkt. Zo krijgen bezoekers de kans om meer te weten te komen over de lokale gemeenschap en plaatselijke initiatieven.

Panna Knock Out
De Panna Knock Out is een andere bijzondere activiteit op het buurtfeest. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met het Jeugdfonds Sport. Het toernooi in Amsterdam zal van 13.00 tot 17.00 uur op het Bos en Lommerplein. Dit spannende voetbaltoernooi daagt jonge talenten uit om hun vaardigheden te tonen en te strijden voor de titel. De winnaar/winnares van het toernooi kwalificeert zich voor het prestigieuze NK Panna Knock Out 2023. Tweevoudig wereldkampioen groundmoves en Jeugdfonds ambassadeur Nasser el Jackson zal om 13.00 uur het toernooi openen. Mis deze unieke kans niet om de meester zelf aan het werk te zien!

Dag vol plezier en verbinding 
“Het BoLo Buurtfeest is een viering van onze buurt en de mensen die haar zo speciaal maken,” aldus Ala Sadoon, bestuurslid van de winkeliersvereniging. “We zijn verheugd om onze gemeenschap bij elkaar te brengen voor een dag vol plezier, verbinding en ontdekking. Het is een perfecte manier om de zomer in te luiden en tegelijkertijd onze lokale ondernemers en organisaties te ondersteunen.”

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan het BoLo Buurtfeest. Toegang is gratis, dus kom met je familie, vrienden en buren en sluit je aan bij het feest!

Meet & Greet schema

11.00 – 11.45 uur Bing

12.00 – 12.30 uur Super Mario & Yoshi

12.30 – 13.15 uur Bing

13.15 – 13.45 uur Pikachu

13.45 – 14.15 uur Super Mario & Yoshi

14.15 – 14.45 uur Pikachu

14.45 – 15.15 uur Super Mario & Yoshi

15.15 – 15.45 uur Pikachu

15.45 – 16.15 uur Super Mario & Yoshi

16.15 – 16.45 uur Pikachu

Meer informatie en updates over het BoLo Buurtfeest en de Panna Knock Out op www.bosenlommerplein.com of volg ons op sociale media.