Chicken Haalhaal, iedere avond feest

Al drie weken lang is het iedere zondag en maandag een feestje bij de buurtsoap Chicken Haalhaal. De afgelopen week pakten de makers flink uit met een Turks koor, Nederlandse tango en een buikdanseres.
In de komische livesoap wordt wekelijks een nieuw verhaal verteld, gasten uit de buurt ontvangen en lekker veel muziek gemaakt.

Nadat Justiano zijn liefje Eylem had verlaten, regelde haar vader een goede man voor zijn dochter. En dat moest natuurlijk gevierd worden!
In aflevering drie ontstond een spontaan feestje toen muzikanten Selim Doğru en Jef Hofmeister samen met een Turks vrouwenkoor hun bruiloftslied inzetten, er werd geklapt, gezongen en meegedanst door het publiek. Patatfilosoof Abi Patat kwam langs en trakteerde de bruiloftsgasten op een buikdanseres. De muzikanten van Orchestre Partout zongen een prachtige lied en Kees Scholten bracht Nederlandse tango.

Een geluk bij een ongeluk!
Aflevering vier staat 14 en 15 november op stapel. Er is veel gebeurd in de afhaal van Firuze. Haar nichtje Eylem heeft ja gezegd tegen het voorstel van haar vader om te gaan trouwen met de veel oudere Hamza. Ze wil haar liefde voor Justiano vergeten. Maar als Tante Frida met haar rollator een scooterongeluk veroorzaakt en Firuze een nieuwe bezorger nodig heeft, staat daar ineens de knappe Justiano weer op de stoep…
Aflevering 4 wordt weer een pareltje vol mooie muziek en spoken word!

De afleveringen zijn afzonderlijk te bezoeken, het geeft niet als je er eentje mist.

MidWest Amsterdam, Cabralstraat 1
Zondag 14 nov, 21 nov, 28 nov om 17.00 en 20.30 uur
De Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125
Maandag 15 nov, 22 nov, 29 nov om 20.00 uur

Kaarten € 10,00 per aflevering, € 25,00 strippenkaart voor alle afleveringen
Met Stadspas, 65+, CJP en CKV
Kaarten € 5,00 per aflevering
Kaartverkoop www.podiummozaiek.nl