Gezocht: ondernemer pop-up horeca Stenen Hoofd

Het Stenen Hoofd (Foto Rosa Smalen)
Hoogstins2024

Stadsdeel West en stichting Het Stenen Hoofd zoeken een creatieve ondernemer die op het Stenen Hoofd een tijdelijke horecastand wil exploiteren. Geïnteresseerd? Je kunt je tot en met zondag 7 januari 2024 inschrijven. De best beoordeelde inschrijving mag de komende twee zomerseizoenen aan de slag op een unieke locatie langs het IJ.

Uniek rafelrandje in de stad
Het Stenen Hoofd is een bijzondere plek aan het IJ. Deze honderd jaar oude pier is een uniek rafelrandje in een steeds drukker wordende stad. Het Stenen Hoofd wordt al jaren vooral gebruikt door bewoners van de Zeeheldenbuurt en de Westerdoksdijk als plek om uit te waaien en te ontspannen. Daarnaast vinden er jaarlijks diverse kleine en bijzondere culturele evenementen plaats, waardoor ook andere Amsterdammers dit nog onbekende stukje stad steeds beter leren kennen. Stadsdeel West vindt het belangrijk dat het Stenen Hoofd haar unieke en open karakter behoudt. In samenwerking met Stichting Het Stenen Hoofd zetten zij zich daarvoor in.

Twee zomerseizoenen
Een creatieve ondernemer krijgt de mogelijkheid om op deze bijzondere locatie een tijdelijke non-alcoholische horecavoorziening uit te baten. De plek is vanaf 1 april 2024 beschikbaar voor twee zomerseizoenen. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober.
Bij gezamenlijke overeenstemming is een verlenging met één extra seizoen mogelijk. 

Meer informatie en inschrijven
Ben je geïnteresseerd? De inschrijving loopt tot en met 7 januari 2024.
Voor meer informatie en het opvragen van de selectiebrochure en inschrijfformulieren, kun je een mail sturen aan Lize Oldenkamp via stenenhoofd@amsterdam.nl

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de gebiedsmakelaar, Heleen Linthorst, via telefoonnummer 06 2043 1026