Gratis e-health, apps voor jou en € 100 zorgtegoed 

Foto Richard Mooyman
Hoogstins2024

Apps voor jou

Op het buurtplein www.samenbeterwesterpark.nl vind je onderaan de pagina een uitgebreide online ‘bibliotheek’ vol met apps, websites en e-health programma’s om je te helpen lekker in je vel te zitten: dit zijn bijvoorbeeld apps om te helpen met sporten of mindfulness, websites over gezond koken en eten of links naar zelfhulp en cursussen.

Alle “Apps voor jou” vind je hier.

Gratis e-health

Met een account krijg je zelfs toegang tot meer dan 40 gratis e-health programma’s van Gezondeboel! Dit zijn makkelijk te volgen programma’s met simpele opdrachten en video’s die je helpen gezonder te worden, door in een paar weken thuis te werken aan verschillende onderwerpen zoals: Piekeren en Somberheid, Lekker Slapen, Geluk, Bewegen, Omgaan met Geld en nog vele anderen.

Bekijk hier alle programma’s die we aanbieden.

Doe mee aan de FitKnip Westerpark!

Daarnaast kan je in 2020 als bewoner van Westerpark en omgeving ook nog eens € 100,- digitaal zorgtegoed krijgen om allerlei apps uit te proberen die jou helpen om gezonder, fitter en gelukkiger te worden: Als er iets is waar jij aan wilt werken, dan hebben we daar een app voor!

Want, voor bijna alles is nu wel een app verkrijgbaar, dus ook om gezonder en fitter te worden. Maar welke kun je vertrouwen, doen ze wat ze beloven en zijn ze het geld wel waard? Door zulke vragen is het soms moeilijk om een goede app te kiezen en te gebruiken. Veel mensen gebruiken daardoor toch maar geen gezondheidsapps, en dat is jammer. Want betrouwbare apps kunnen je helpen om te gaan met problemen en om gezonder en fitter te worden.

Het FitKnip experiment, mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS, onderzoekt wat er gebeurt als je het zo makkelijk mogelijk maakt om digitaal aan je gezondheid te werken: je kunt gratis een stuk of 40 apps uitproberen waarvan je zeker weet dat ze betrouwbaar zijn en goed werken. Het onderzoek wordt gedaan in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum en het National eHealth Living Lab.
Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden en meer info via www.samenbeterwesterpark.nl/fitknip