Herfstvakantie in Theater De Krakeling: de leukste voorstellingen tijdens het Krakeling Festival

Hoogstins2024

De Krakeling bestaat dit jaar 45 jaar! Dat vieren we in de herfstvakantie extra groots met het Krakeling Festival waarin de speciale XLversie van de theatergame Koning Gilgamesj (8+) te zien is. Een speelse en muzikale familievoorstelling over vriendschap. In deze innovatieve theatergame word je met behulp van augmented reality en puzzels de fantasiewereld van de voorstelling ingezogen. Een avontuur dat al in de foyer begint!

Binnen het festival zijn nog meer bijzondere dingen te zien: Jongeren met een taakstraf hangen de boef uit in de voorstelling STRAF (10+) die gespeeld wordt op locatie bij de Centrale Markthal op de Jan van Galenstraat. In De Krakeling zelf kun je onder meer genieten van het dansverhaal Als je erop kunt staan is het een vloer (4+) in levende lijve gebracht door de De Dansers, het knusse familieconcert Dauw (6+) van het Amsterdams Andalusisch Orkest /Oorkaan of spektakel in de hilarische voorstelling De Grote 5 (3+) van Meneer Monster.

Bekijk ons hele festivalprogramma hier want er valt elke dag van de herfstvakantie wel iets te beleven in ons theater! krakeling.nl/festival/krakeling-festival