3 x Knippen en koffie

(foto: Martine de Vente)
BoLoSpringforKids

Een kopje koffie hoort bij de kapper natuurlijk bij de service van de zaak. Maar in West zijn ook steeds meer zaakjes waar je koffie kunt drinken zonder geknipt te worden. We spotten een trend…

-Geknipte bonen is de nieuwste zaak in de koffie-en-haar trend. Ze zitten net een maandje aan de De Clercqstraat. Prima plek om de laptop open te klappen, niet alleen vanwege de Wifi maar ook omdat je er niet meteen de hoofdprijs betaalt voor een latte.

-Bounce Space aan de Overtoom heeft koffie, knippen en meubels in huis. Knippen gebeurt door de kappers van Bubblekid, de koffie komt van Lot Sixty One, de koffiebranders van de Kinkerstraat. Achterin de zaak is ook de showroom van Made.com. Een fijne combi, want bij het omhoog kijken tijdens het haren wassen, heb je mooi zicht op de toffe lampen van dit merk. Wie mazzel heeft, ziet Arie Boomsma langslopen, van de buren van de Vondelgym.

-De Knip Bar aan de Hoofdweg heeft ’to go’ en tafeltjes voor als je niet geknipt wilt worden. De kapsels mogen er trouwens ook wezen.

Westbegroot2022