Agenda: Kopen, dansen, drinken

Hoogstins2024

Je kunt natuurlijk gaan barbecuen, maar er is zoveel meer te doen in West met dit mooie weer. Lekker boeken kopen bijvoorbeeld.

Dansen en drinken

De lekkerste IPA’s, witbieren en pilseners van Amsterdamse bodem proef je vandaag en morgen op het Amsterdam Craft Beer festival bij Bret, de nieuwe hang out bij Station Sloterdijk. Er kan bij dat biertje ook ook gedanst worden tot laat.

Dansen, drinken en eten

Foodtruckfestival Het Hoofdgerecht begint vanmiddag op Het Stenen Hoofd. Het belooft een heerlijk zomerse editie te worden, met optredens van onder anderen Trafassi en de Gallowstreet Brass Band. Je kunt ook nog dansen en natuurlijk: eten bij verschillende Foodtrucks en genieten van een heerlijk briesje aan Het IJ. Om binnen te komen moet je betalen, maar op zondag is de entree gratis.

Kopen, kopen, kopen

Morgen wordt de Jan Eef weer het terrein voor de Amsterdam Yard Sale, de onvolprezen facebookgroep waarop Amsterdammers met hun overtollige spullen adverteren. Regelmatig is de Yard Sale live in de Marktkantine, maar net als vorig jaar staat morgen de hele Jan Evertsenstraat vol met kramen. Net Koninginnedag dus, maar dan in juni.

Mooie noten

En kom zondagmiddag nog even terug op de Jan Eef voor een lunch op een van de terrassen op het Mercatorplein. Dan zijn dan de zomerconcerten. met jonge, getalenteerde muzikanten. Om 13.00 uur komen de Fenominals, een zangkwartet met pianist.

Zien wat er nog meer te doen is, bijvoorbeeld voor de kinderen of in het Vondelpark? Bekijk ook even de agenda van Mik!