Laat van je horen, juist nu! Adverteer met korting voor locals

In deze tijd is het belangrijker dan ooit om van je te laten horen. Laat West weten dat je open bent of een nieuw aanbod hebt. Of je nu een winkel hebt, een restaurant, werkt als zzp’er of culturele evenementen organiseert: klanten, bezoekers en publiek wonen op loop- of fietsafstand en lezen De Westkrant. Lokale ondernemers en de cultuursector dragen zij een warm hart toe. Dat doen wij ook. De Westkrant heeft een speciaal aanbod met een lager tarief voor lokale ondernemers en culturele- en maatschappelijke organisaties. Door te adverteren bereik je een groot publiek in West en steunen we elkaar!

Ons aanbod: Een gesponsorde post over jouw winkel, restaurant, bedrijf, dienst, activiteit of cultureel evenement: 195 euro ex BTW. De tekst (maximaal circa 350 woorden) met foto of ander beeld lever je zelf aan. Onze eindredactie controleert de tekst en verbetert als dat nodig is. Zonder extra kosten. Voor dit tarief biedt De Westkrant: 

♥ Artikel als partnerbijdrage op de site (30.000 tot 80.000 bezoekers per maand) in de rubrieken Nieuws en Bijdragen van partners. Afhankelijk van het onderwerp ook plaatsing mogelijk in de rubriek Eten & Drinken, Cultuur & Uit en nieuwskanalen voor specifieke buurten.
♥ Deze post kan worden gedeeld via Facebook (8100 volgers). Meerprijs plaatsing Instagram (4200+ volgers) 75 euro.
♥ Het artikel wordt opgenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief (4900+ abonnees)

Belangstelling? Mail naar mail@dewestkrant.nl

Campagnes en banners
Kijk hier voor meer mogelijkheden om te adverteren, waaronder campagnes op maat en banners. De Westkrant staat uiteraard ook open voor langdurige samenwerking. Daarmee steun je ons buurtmedium voor Amsterdam-West!