Massage met ‘deegrollers’ in de Van Hallstraat

Hoogstins2024

West is wéér een relaxplek rijker: massage- en schoonheidssalon Skinsideout in Westerpark.

Het gaat wat ver om te zeggen dat de Van Hallstraat booming is. Maar het is wél zo dat er de laatste tijd het een en ander gebeurt. Vooral in het voormalige pand van bakkerij Alhambra bruist het. Dit pand zit in het rijtje tussen twee iconen van de straat: ’t Groene Paradijs en De Buurman. De eerste zaak is hét adres voor de beste planten van Westerpark. Koop je wat, dan mag je als bonus een chocolaatje pakken uit de schaal op de toonbank. De Buurman is een snackbar extraordinaire, bijna een petit restaurant. De zaak is wereldberoemd in West om zijn zelfgemaakte falafel. Ik ben verzot op de royaal gevulde kroketten.

Conservatorium Hotel
Tot voor kort zat er in de voormalige bakkerij een pop-up winkel waar lokale wijn en interieurspullen werden verkocht. Sinds enkele weken heeft Carina in een deel van het pand haar massage- en schoonheidssalon Skinsideout geopend. Voorheen had ze een salon in de Jordaan. Voordat ze haar eigen salon begon, werkte ze jarenlang op freelancebasis als masseuse en schoonheidsspecialist. Ze deed daarbij onder meer ervaring op bij het Conservatorium Hotel in Zuid.

Maderotherapie

Het liefst zou ik mezelf door haar onder handen laten nemen. Want: rug- en nekpijn door opgefokt getik op laptop. Maar helaas ben ik een beetje blut. Want: wéér te veel uitgegeven aan etentjes en zo. Behalve voor voetmassages, aromatherapie en relaxing massages kun je bij Carina ook terecht voor Maderotherapie, een holistische massagetechniek waarbij naar het lichaam gevormde houten instrumenten worden ingezet. Met behulp van deze ‘deegrollers’ kom je meer in balans en raak je meer ontspannen. Maar dat is niet het enige: je lichaam (of gezicht) zou er ook meer gestroomlijnd door worden. Ben heel benieuwd hoe dat is en of het werkt. Ik hoor het graag!

P.S. Op zoek naar een ander type massage? We hebben nog 18 plekken voor je!