Milkshake: 1500 gratis regenboogvlaggen voor de buurt

Regenboogvlag op het stadsdeelkantoor van West. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Voor omwonenden van het Westerpark zijn 1500 gratis regenboogvlaggen beschikbaar. De vlaggen worden aangeboden door de organisatie van festival Milkshake en For All Who Love Foundation.

“Dit doen wij om de LHBTQIA+gemeenschap een warm hart toe te dragen tijdens de Pride weken in Amsterdam die plaatsvinden op 22 juli tot en met 6 augustus”, zo schrijft de organisatie van Milkshake in een brief aan buurtbewoners.

Gegadigden kunnen zich op dinsdag 11 juli tussen 16 en 20 uur melden bij D.O.L.H.O.U.S.E. aan de Pazzanistraat 11 op Westergas. Zij krijgen een gratis vlag mee op vertoon van een ID en een recent poststuk met het eigen adres, aldus de organisatie. In ieder geval zo lang de voorraad strekt. 

Op 28, 29 en 30 juli is de elfde editie van muziekfestival Milkshake in het Westerpark en op Westergas. De opbouw begint op maandag 24 juli. Van 24 juli tot en met 2 augustus is het terrein afgezet met hekken en niet toegankelijk voor parkbezoekers. Buurtbewoners die een brief hebben gehad, kunnen meedoen aan een loting voor vrijkaarten.

DeWestkrant