Ontdek je sportieve talent en sport mee met AKROS

(beeld: Akros)
Hoogstins2024

Deze zomervakantie staat het vakantieprogramma voor de AKROS BSO kinderen geheel in het teken van Tour de Talent. In een zesweeks programma ontdekken kinderen waar hun talenten liggen. Ze leven zich uit in wetenschap, kunst, muziek, dans, film & fashion en sport.

Kijken en meedoen bij de ‘Olympische sportdag’
Nieuwsgierig naar de leukste BSO van Amsterdam West? Sport dan mee met de Olympische sportdag op het Balboaplein in de Baarsjes. De sportdag wordt begeleid door professionele sportinstructeurs van Ludios – sport, spel en groei. Kinderen kunnen meedoen en voor ouders staan we klaar met informatie. Dinsdag 23 juli van 11.00 – 14.00 uur – Balboaplein – Amsterdam. Aanmelden is niet nodig.

Tour de Talent
De sportdag is onderdeel van het Tour de Talent programma met daarnaast o.a. lipdubs maken, bloggen, vloggen, speuren in de tijd, darten met water, sprookjesmysteries, schilderen als Michelangelo, luchtballonen en 3D-sculpturen bouwen.

Talentontwikkeling
Talentontwikkeling staat bij AKROS kinderopvang centraal. “Wij bieden kinderen de mogelijkheid hun unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ze doen daarmee nieuwe kennis op en vergroten hun creatieve, sportieve en sociale vaardigheden. Dat vergroot hun zelfvertrouwen en helpt ook bij het voorbereiden op latere studie en beroepskeuze.”

AKROS kinderopvang
www.akros-amsterdam.nl
020 – 26 10 510

DeWestkrant