Zomerkampen in West

Hoogstins2024

Nog een maand en dan breken zes heel lange weken zomervakantie aan. Gelukkig is het vermaak in West prima uit te besteden. Met deze zomercursussen kom je als ouder zelfs nog een beetje aan werken toe.

Voetbalkamp

Bij SDZ in Westerpark is de eerste week van de vakantie een voetbalkamp. Je kind hoeft geen lid te zijn van SDZ om mee te doen. Kosten € 190,- voor vijf dagen.

Theaterles

Ook in de eerste week van de zomervakantie (begin vanaf dinsdag) organiseert theaterschool 4West een zomercursus in het Talentenhuis in Meer en Vaart. Niet heel duur;  € 40,- voor vier dagen van 12:00 tot 16:00 uur.

Watersporten

Ook leuk voor de pubers: de splashweken van Watersportcentrum Sloterplas. Je kind kan er leren surfen en zeilen, of kennismaken met verschillende watersporten. Kosten € 99,- voor vijf ochtenden of middagen. Bij De Duikelaar (ook aan de Sloterplas) kan je kind leren zeilen. Iets duurder (€ 165,-) maar dan zijn ze wel de hele dag onder de pannen.

Circus

Circus Elleboog (bij Laan van Spartaan) heeft zomercursussen van een week. Je kunt ook een dagkaart kopen voor acrobatiek- of eenwielerfietsles.

 

 

 

 

DeWestkrant