‘Onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest’ in Het Sieraad

Hoogstins2024
Op vrijdag 25 februari, de dag dat de clubs officieel weer open mogen, wordt het
Guilty Pleasure Festival gehouden. De locatie: Het Sieraad aan de Postjesweg, een van de oudste rijksmonumenten van de stad. Om ‘de kickstart’ van het nachtleven te vieren, heeft de feestorganisatie een ‘onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest’ in gedachten. “Verwacht alles wat je de afgelopen 2 jaar hebt gemist verpakt in 1 knotsgekke nacht met de beste partystarters uit het nachtleven.”
Het feest draait om de Roaring Twenties, de periode die aanbrak na de Eerste Wereldoorlog en waarin sterk werd afgeweken van de tot dan toe geldende normen. Ofwel: mensen gingen lós, decadentie was hot. In het boek The Great Gatsby van F. Scott Fitzgerald kun je lezen hoe het er toen aan toeging.
Op het
Guilty Pleasure Festival wordt gefeest in de overdadige stijl van The Great Gatsby  De dresscode is chic: “overdressing is de dressing.” FeestDJRuud, Jody Bernal, Trafassi, Def Rhymz, Irwan en ‘nog veel meer bekenden uit het Guilty Pleasure scala’ treden op. Ook is er een Silent Disco van EdelWise. Het feest is van 22.00 tot 5.00 uur.
DeWestkrant