Oudhollands chique wonen met een stadse touch

Hoogstins2024

Het zoeken naar de ideale woning is op dit moment een topsport. Veel stadsmensen willen niet graag weg, maar verlangen wel naar meer leefruimte. Dan is een plek zoals Vechtrijk XB2 ideaal. Deze nieuwe woonwijk ligt centraal, net buiten Amsterdam, aan de gezellige haven in het centrum van Weespersluis. Hier woon je Oudhollands chique met een stadse touch op je eigen schiereiland.

Typisch ‘Vechtse’ charme
Vechtrijk XB2 is speels opgezet met een grote variatie aan woningen. Dit geeft de wijk een sfeervolle uitstraling. De architectuur is geïnspireerd op de Hollandse dorpen langs de Vecht. De Vechtse charme zie je terug in de klassieke Oudhollandse bouw, de knusse straatjes en mooie, groene oevers. 

Ruim, modern en energiezuinig
Alle woningen zijn ruim opgezet. Ook voldoen ze aan strenge duurzaamheidseisen, daarom woon je hier zeer energiezuinig. Je zit echt op een toplocatie, met precies dat beetje extra leefruimte en groen om je heen. Sla de deuren open naar je tuin en geniet van je uitzicht. Parkeer je auto aan de achterkant en spring op de fiets naar het gezellige centrum voor een hapje of drankje. 

Volop natuur om je heen
Weespersluis wordt een natuurrijk woonlandschap. Slechts een deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. Er wordt een nieuw water ‘de Gouw’ aangelegd dat via de ‘Weespersluis’ in verbinding komt te staan met de Vecht. En er zijn drie parken in de buurt waar je volop kunt sporten, wandelen, fietsen of uitwaaien met de kinderen. 

Heb je interesse?
Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Bekijk hier het actuele aanbod.