Senang in nieuwe stadsoase

Foto Mildred Theunisz
Hoogstins2024

Villa Buitenlust, het huis naast Buurtboerderij Ons Genoegen op de Spaarndammerdijk bij het Westerpark, is sinds 7 september helemaal klaar om gasten te ontvangen. Je kunt er overnachten in een van de tien kamers en brainstormen of vergaderen in een van de grote ruimtes.

Yogaklasje organiseren, meditatiesessies leiden, workshopje persoonlijke effectiviteit, zin om te exposeren? Maar natuurlijk, ook dat kan. Gewoon even bellen. Villa Buitenlust heeft geen eigen restaurant, maar serveert hotelgasten wel een ontbijt. Voor snacks, lunches en het avondeten werken ze samen met de sympathieke buren van de Buurtboerderij.

Time out

De stadsoase is gelinkt aan De Regenboog Groep, een organisatie die kwetsbare Amsterdammers een steuntje in de rug geeft. In het hotel kunnen ze weer werkervaring opdoen, nadat ze een lange tijd geen betaald werk hebben gedaan. Als sociale firma van De Regenboog Groep is het hotel ook in een ander opzicht sociaal: er zijn vijf ‘bijtankplekken’ beschikbaar voor mensen die een time out nodig hebben. Ze mogen maximaal vijf dagen blijven. De boekingen voor de bijtankplekken gaan via OKT (Ouder Kind Team) of GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg).

Funky producten
Na het openingsfeest op 7 september is er op 23 september van 12.00 tot 18.30 uur wéér een feest: House of Senang, een markt met alle ingrediënten om je senang (tevreden, prettig) te voelen: workshops, massages en funky producten. Het kampvuur gaat aan, er zijn toffe tunes. Wat wil je nog meer?
http://www.villabuitenlust.com