Wéér een ander restaurant in Oostoever

Restaurant Oostoever afgelopen donderagavond.(foto: Hidde Simons)
Hoogstins2024

De komst van een steakrestaurant in Oostoever werd twee weken geleden nog groots aangekondigd met posters op het gebouw. Deze zijn nu weer weg, blijkbaar zijn er toch andere plannen.

Twee weken geleden berichtten we dat in Café Oostoever een steakrestaurant zou komen met de naam Haci. Dat stond althans ook op de ramen van het gerenoveerde etablissement. Sinds deze week zijn de ramen weer dichtgeplakt met wit papier, zo merkte Westbewoner Hidde Simons gisteravond op.

(foto: Martine de Vente)

Nice Nieuw-West vond op Google dat er op het adres nu een restaurant komt met de naam Soultable. Een website en een bedrijfspagina op Google zijn er al, maar wat en wanneer we er echt kunnen eten is onbekend.

Een zaak met deze naam staat inderdaad ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar ook nog Suada. Dat is het restaurant dat eerst in het markante gebouw zou komen, maar uiteindelijk niet doorging. Stadsdeel Nieuw-West stelde onlangs nog de horecavergunning voor het pand buiten behandeling. De eigenaren van het aan Suada gelieerde restaurant Ada op Plein ’40-’45 zijn onderwerp van een witwasonderzoek.

DeWestkrant