Yoga-centrum gaat ijs verkopen

Bluebirds kondigt de ijssalon al aan op de pui. (beeld: Martine de Vente)
Hoogstins2024

Yoga- en bewustwordingscentrum Bluebirds gaat ijs verkopen. Het ‘zentrum’ opende ruim een jaar geleden in het pand aan het begin van de Jan Evertsenstraat, waar eerst podiumwinkel TOON zat.
Bluebirds -met ook een filiaal in Oost- is gespecialiseerd in meditatie- en yogalessen, die om de bekende redenen nu niet doorgaan. Ook konden bezoekers bij Bluebirds allerlei cursussen volgen in bijvoorbeeld reiki, mindfulness of omgaan met stress. Daarnaast was er ook een winkel gevestigd in het pand. Bluebirds is sinds de afkondiging van de corona-maatregelen gesloten.
De vegan ijsverkoop gaat plaatsvinden in een klein gedeelte van het pand, zo laat eigenaar Aniek Bengevoort weten. Wanneer Bluebirds van start gaat met de ijsverkoop is nog niet duidelijk.

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Steeds meer mensen lezen De Westkrant en dat waarderen wij enorm. De Westkrant is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Door jouw donatie kunnen wij ons werk blijven doen en iedere dag nieuws brengen uit Amsterdam-West.

Voor minimaal € 5,- kun je ons steunen, en dat is zo gebeurd.

Klik hier om te doneren Word supporter