Zonnepanelen op de Marcantilaan! Doe ook mee!

(Marcantilaan, beeld: Amsterdam Energie)
Hoogstins2024

Bewoners van de appartementencomplexen aan de Marcantilaan leggen hun daken vol zonnepanelen, met hulp van installatiebedrijf de Zonnefabriek en energiecoöperatie Amsterdam Energie. Komende week is alweer het derde dak aan de beurt; op 21 december komt de grote kraan voorrijden om nog weer eens 140 panelen naar boven te hijsen. Kom gerust kijken.
Amsterdam Energie organiseert alle zakelijke aspecten en zorgt ervoor dat iedereen in de buurt kan meedoen met dit zonne-energie project.
Er is op de Marcantilaan nu nog ruimte voor zo’n 300 panelen. Wil jij ook meedoen? Heb je wel belangstelling voor zonnepanelen, maar heb je zelf geen dak? En woon je in het postcodegebied 1013, 1014, 1051, 1052, 1055 of 1056?
Koop dan zonnepanelen van Amsterdam Energie voor € 410,- per paneel. Ze liggen er tenminste 25 jaar; na 9,7 jaar heb je de investering er helemaal uit (volgens de huidige postcoderoosregeling, die in ieder geval nog geldt tot 31 maart 2021).
Lees meer over project op: www.amsterdamenergie.nl/marcanti
Heb je geen mogelijkheid om zonnepanelen te investeren, dan hebben wij je ook wat anders te bieden.
* Geïnteresseerd in schone stroom?
* Wil je dat schone energie beschikbaar komt voor zoveel mogelijk Amsterdammers?
* Wil je zelf ook iets bijdragen aan de energietransitie?
* Praat je graag mee over wat een energiecoöperatie zou kunnen doen?
=> Word dan klant en lid van Amsterdam Energie: www.amsterdamenergie.nl
Amsterdam Energie maakt deel uit van collectief om | nieuwe energie. Samen met circa 50 andere energiecoöperaties in het land werken we samen aan schone energie, lokaal opgewekt.
Nee, Amsterdam Energie geeft geen welkomstcadeaus aan overstappende klanten. We werken ook niet met telemarketingbedrijven om je op te bellen.
Onze tarieven zijn scherp. En hoe meer mensen meedoen, des te lager wordt de overhead en des te lager worden onze tarieven. Zo wordt schone, eerlijke energie betaalbaar en toegankelijk voor iedereen.
Wij ontvingen voor de zesde keer op rij een 10 in de jaarlijkse ranking van energieproducenten. Lees hier meer: www.consumentenbond.nl/energie-vergelijken/de-groenste-energieleverancier.