4x rondstruinen op markten in De Hallen 

De passage van De Hallen Amsterdam.
Hoogstins2024

De Hallen in Oud-West staan in maart opnieuw in het teken van gezellige markten. In de passage kun je rondstruinen op zoek naar mode, design, handgemaakte producten, vintage objecten, boeken en meer. De markten zijn gratis toegankelijk. Ook is er in de passage een fototentoonstelling met de titel PR:OUD. 

Zondag 12 maart, 11:00 – 17:00u
Sunday Market in De Hallen
Sunday Market is de funky art, fashion & design market van Amsterdam. Een platform waar ontwerpers hun creaties aanbieden, maar ook grappige verzamelingen, mooie ambachtelijke delicatessen of coole kids items. Elke tweede zondag van de maand is er een Sunday Market.

Zaterdag 18 maart, 11:00 – 17:00u
Art, Design & Vintage Markt
Een bezoek aan de markt is een goede gelegenheid om prachtige vintage objecten te ontdekken of het ontbrekende stuk aan je verzameling toe te voegen. Zo vind je er onder andere schilderijen, Art Deco objecten, glas & keramiek, sieraden, verlichting, Aziatische kunst en decoratieve objecten.

Zondag 19 maart, 10:00 – 17:00u
Boekenmarkt in De Hallen
Ontdek op deze zondag in De Hallen een gevarieerd aanbod aan prachtige boeken. Je vindt er onder andere special interest boeken, table books, poëzie, kunstboeken en veel meer. De markt begint officieel om 10 uur, maar vroege vogels zijn al vanaf 9 uur welkom.

Zaterdag 25 maart, 11:00 – 17:00u
Zondag 26 maart, 12:00 – 17:00u
The Maker Market
The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, geproduceerd met liefde en vakmanschap. De markt richt zich op duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties. Bij elke editie worden zowel nieuwe merken als bekende gezichten uitgenodigd

Dagelijks tot eind april
Expositie ‘PR:OUD’
Initiatiefneemster Micaela Bartels en fotografe Sevilay Maria van Dorst belichten de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd. De expositie vormt het startschot voor een landelijke bewustwordingscampagne. Onder het motto ‘PR:OUD – trots op leeftijd’ gaat het duo de vastgeroeste stereotypen omtrent oud worden te lijf. Het bijbehorende koffietafelboek is ter plekke verkrijgbaar in The Maker Store.