Zin in vakantie? Ga ontbijten in een hotel

The ED hotel
Hoogstins2024

Ontiegelijk veel zin in vakantie, maar een budget om te janken? Niet getreurd! Ga naar het splinternieuwe ED of een van de andere hotels in West, scoor een ontbijt en leun achterover. Binnen drie tellen ben je één met de clientèle en waan je je overal, behalve in Amsterdam. 6 smakelijke tickets naar een andere wereld.

Conscious Hotel Tire Station, Amstelveensweg (Oud-West)
De roze muur van de eco-patisserie van het hotel is hotter dan hot onder Insta-meisjes. Los daarvan kun je er ook uitstekend ontbijten, vooral als zoet in de ochtend je ding is. Een selectie: vegan banana bread,tartelette lemon of banoffee, wortelcake, croissants en chocoladebroodjes. Dichtbij de Overtoom en het Vondelpark.
https://www.conscioushotels.com/hotels/tire-station

Conscious Hotel Westerpark, Haarlemmerweg (Westerpark)
Lieveling van internationale milennials die in de rij staan voor het ontbijtbuffet of die zich à la carte te goed doen aan wentelteefjes, uitsmijters of pannenkoeken met banaan en ahornsiroop. Op zondag is er een combi van onder meer eggs benedict royale, vegetarische quiche, fruit en een aardappelwafel met kaas.
https://www.conscioushotels.com/hotels/westerpark/

Hotel de Hallen, Bellamyplein (Oud-West)
Oase van rust in het Hallenkwartier waar het uitstekend ‘buffetten’ is; bij de prijs voor het buffet zijn Luikse wafels, pannenkoeken en eieren inbegrepen.
https://www.hoteldehallen.com/nl/eten-drinken

Hotel Pontsteiger, Pontsteiger (Westerpark)
Ontbijten in een multi million dollar setting met uitzicht op het IJ. Bagels, pannenkoeken en uitsmijters in overvloed. Aardig wat sandwiches ook, waaronder exemplaren met avocado, tomaat en basilicum en met gerookte zalm, bieslook en roomkaas.
https://www.hotelpontsteiger.com/nl

Morgan & Mees, Tweede Hugo de Grootstraat (Westerpark)
Stijlvol boutique hotel met een indrukwekkende collectie eiergerechten: gebakken, gepocheerd en scrambled, bijvoorbeeld met truffel, avocado, bacon of zalm. Een omeletje hebben ze ook, inclusief chilipeper, knoflook, tomaat en fetacrumble.
https://morganandmees.com/restaurantbar/

The ED Hotel, Nassaukade (Oud-West)
Deze nieuwste ster aan het hotelfirmament heeft alles in huis voor een goed begin van de dag; het buffet van Ed is uitgebreid en biedt onder meer broodjes, granola, yoghurt en sappen. Op kruipafstand van de Overtoom en het Vondelpark. Dus, na afloop uitbuiken in het gras.
https://www.theedhotelamsterdam.com/nl/