Agenda: lekker wisselvallig

Hoogstins2024

Rustig aan doen, of juist lekker gaan? Wissel het lekker af van het weekend, het weer wordt namelijk ook wisselvallig.

Tweedehands in Keerweer

Het wordt niet superwarm, en dat is goed voor Kas Keerweer. Daarom gaan ze daar zaterdag op herhaling met de tweedehands kledingmarkt van 11 tot 16 uur.

Mercatormarkt

Nog niet uitgewinkeld? Op de Mercatormarkt kun je vintage shoppen bij Rewind Fast Forward. Zij staan daar van 11 tot 17 uur, net als allerlei andere winkeliers met lekkere, lokale producten.

Milkshake Fest

Buiten Westen in het Westerpark zaterdag is uitverkocht, maar je kunt zondag nog naar Milkshake, het festival voor boys who love girls who love girls who love boys who love boys. Het maakt dus niet uit wat je voorkeur is, als je maar lekker kunt dansen. Milkshake belooft twee podia met heel veel DJ’s en Margreet Dolman en Wibi Soerjadi komen het festival openen. Lekker eclectisch dus.

Park-yoga

En voor Milkshake ontploft om 12.30 uur, kun je om 10.30 uur nog even yoga-en in het Westerpark bij Room For Yoga van Eline van de Kam en Christel de Zwaan. De les vindt plaats in het ‘voorste deel’ van het park. Matje mee is handig en wat geld voor een donatie aan de yogajuffen.

Nog meer doen? Klik voor meer tips ook even op de agenda van Mik, met o.a. feest bij Dok Amsterdam en Thuishaven.