Bloom: de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft

Een heel knusse woonkamer in BLOOM
Hoogstins2024

In Bos en Lommer zijn woningen te koop in het project BLOOM. Ymere heeft het gebouw uit de jaren dertig gerenoveerd met behoud van originele details. Het gaat om 150 woningen aan de Rijpgracht, Willem de Zwijgerlaan en Jan den Haenstraat voor zowel starters als gezinnen.

Je kunt kiezen voor bovenwoningen van circa 52 vierkante meter met balkon of terras, dubbele bovenwoningen met terras of dubbele casco benedenhuizen met een riante tuin. De bovenwoningen zijn allemaal hoogwaardig afgebouwd met badkamer en toilet. Beneden zijn de huizen casco, en kun je geheel naar eigen wens sanitair en een keuken (laten) inbouwen.

In BLOOM kom je te wonen op een geweldige plek in Bos en Lommer. Het buurtje rond de Rijpgracht kenmerkt zich door kleinschalige horeca en een uitgebreid winkelaanbod. Het Westerpark en Erasmuspark zijn bijna om de hoek en je zit binnen no time op de Ring A10. Bovendien ben je vanuit dit stukje Bos en Lommer zó in de Jordaan en het centrum.

BLOOM is dus de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Interesse? De gefaseerde verkoop gaat via inschrijving en loopt tot begin volgend jaar. Je kunt volgende week zaterdag naar het open huis.