Bloom: wonen in Bos en Lommer voor starters en gezinnen

Hoogstins2024

In Bos en Lommer zijn woningen te koop in het project BLOOM. Ymere heeft het gebouw uit de jaren dertig gerenoveerd met behoud van originele details. De woningen voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. Het gaat in totaal om 152 koopwoningen aan de Rijpgracht, Willem de Zwijgerlaan en Jan den Haenstraat voor zowel starters als gezinnen. De woningen aan de Jan den Haenstraat en bijna alle woningen aan De Rijpgracht zijn verkocht. Er zijn nog verschillende typen te koop aan de Willem de Zwijgerlaan.

Je kunt kiezen voor bovenwoningen van circa 52 vierkante meter met balkon of terras, dubbele bovenwoningen van ca. 107 m2 met zonnig terras of dubbele casco benedenhuizen van ca. 115 m2 met een riante tuin. De bovenwoningen zijn allemaal afgebouwd met een moderne badkamer en toilet. Beneden zijn de huizen helemaal casco. Dit betekent dat je zelf de indeling van de woning kunt bepalen en de afbouw moet verzorgen. Je hebt hierbij veel vrijheid.

In BLOOM kom je te wonen op een geweldige plek in Bos en Lommer. In de buurt vind je kleinschalige horeca en een uitgebreid winkelaanbod. Het Westerpark en Erasmuspark zijn bijna om de hoek en je zit binnen no time op de Ring A10. Bovendien ben je vanuit dit stukje Bos en Lommer zó in de Jordaan en het centrum.

BLOOM is dus de ultieme plek om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Interesse? De gefaseerde verkoop gaat via inschrijving en loopt tot circa maart/april 2019. Kijk op de www.woneninbloom.nl voor meer info.