Chicken Haalhaal: love is in the air

Hoogstins2024

Het was even spannend de afgelopen week. Kon de nieuwe buurtsoap doorspelen, of gooide Corona wederom roet in het eten van afhaalrestaurant Chicken Haalhaal.

Het feuilleton over eigenaresse Firuze die zich ten tijde van de eerste lockdown genoodzaakt zag haar kapperszaak te sluiten en een afhaalrestaurant te beginnen, blijft de gemoederen bezig houden. Gelukkig mag Chicken Haalhaal open blijven en kunnen we nog twee weken genieten van de smakelijke avonturen.

Volop liefdesperikelen in het afhaalrestaurant van Firuze deze week! Eylem, het nichtje van Firuze, is akkoord gegaan met een huwelijk met de man die haar vader had uitgekozen. De scharrel van bezorgster Neeltje, udspeler Ziad Ghojal, beroert haar hart met een prachtig lied. Als Neeltje vlak daarna een scooterongeluk krijgt en niet kan werken, staat Eylems oude liefje Justiano weer op de stoep.

Gevaarlijk bezoek
Firuze neemt Justiano in dienst in de hoop Eylem op andere gedachten te brengen. Zij ziet haar nichtje liever in de armen van de mooie Justiano. Maar Eylem dreigt met ontslag, tot de komst van een inspecteur alles weer in een ander licht zet. En Fred? Die richt zijn pijlen op Firuze en oefent een Turkse tango om haar hart te veroveren…

De afleveringen zijn afzonderlijk te bezoeken, het geeft niet als je er eentje mist.

MidWest Amsterdam, Cabralstraat 1
Zondag 21 nov, 28 nov om 17.00 en 20.30 uur
De Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125
Maandag 22 nov, 29 nov om 20.00 uur

Kaartverkoop www.podiummozaiek.nl

DeWestkrant