Chicken Haalhaal, het theaterfeuilleton van Amsterdam West

Marina Marinkovic
Hoogstins2024

De nieuwe buurtsoap Chicken Haalhaal verovert Amsterdam West. Steeds meer Westerlingen leven mee met de avonturen van Firuze, Fred, Eylem, Justiano en alle anderen die bij de afhaal over de vloer komen.
In de komische livesoap wordt iedere week een nieuw avontuur beleefd. Verhalen uit de buurt worden gespeeld door professionele acteurs met steeds wisselende gasten uit Amsterdam West. En de meeslepende songs zijn een heerlijke mix van Hollandse smartlap en oriëntaalse muziek.
Afgelopen week deed de knappe Curaçaose rapper Justiano zijn intrede in de Chicken Haalhaal als het nieuwe liefje van Eylem, nichtje van restauranteigenaar Firuze. Er bloeit een prachtige liefde op tussen de twee tortelduifjes maar als Justiano zijn toekomst laat voorspellen, dreigt er al weer een einde te komen aan hun liefde.

Inspiratie op straat
De makers van Chicken Haalhaal vinden hun inspiratie op staat. Dat is terug te zien in de verhalen, in de komisch gebrachte reclames van lokale ondernemers, en natuurlijk in de gasten die wekelijks voorbij komen. Samen met de muziek van Selim Doğru en Jef Hofmeister, en met de fantastische muzikanten van Orchestre Partout, is Chicken Haalhaal een geweldige belevenis en een feest van herkenning.

Een geregeld huwelijk
In aflevering 3 is het een bende in de afhaal van Firuze. Nichtje Eylem heeft al een week niet schoongemaakt, ze zit ziek thuis omdat haar nieuwe vriendje Justiano weg is gelopen. Hij durft het niet aan haar mee te nemen naar Curaçao. De vader van Eylem is ondertussen klaar met al die vriendjes van zijn dochter. Hij heeft andere plannen met Eylem en heeft buiten haar om al heel veel geregeld…

Niet te missen

Aflevering 3 van Chicken Haalhaal wil je niet missen! Met heerlijke muziek, liederen en dans!!
De afleveringen zijn afzonderlijk te bezoeken, het geeft niet als je er eentje mist.

Een strippenkaart voor de overige afleveringen kost nu €25,00 met de actiecode West22

MidWest Amsterdam, Cabralstraat 1
Zondag 7 nov, 14 nov, 21 nov, 28 nov om 17.00 en 20.30 uur
De Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125
Maandag 8 nov, 15 nov, 22 nov, 29 nov om 20.00 uur