Culturele Zondag voor senioren in De Hallen

De Hallen: Hannie Dankbaarpassage.
Hoogstins2024

Op zondag 4 september krijgen senioren een flinke portie cultuur voorgeschoteld. Vanzelfsprekend zijn hun vrienden en (klein)kinderen dan ook welkom.

In De Hallen is voor iedereen wat te doen. Zo zijn er in de zomervakantie elke woensdag vanaf 11.00 uur gratis activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In het weekend is er vaak een markt in de Hannie Dankbaarpassage. Op zondag 14 augustus kun je er bijvoorbeeld slenteren over de Sunday Market, een opeenstapeling van kunst, kleding en design. Minder dan een maand later staat er weer iets op de agenda: een middag bomvol activiteiten voor senioren.

Senioren Popkoor Lust for Life
De Culturele Zondag vindt plaats op 4 september, van 13.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Niet alleen voor senioren, maar ook voor hun vrienden en (klein)kinderen. Er zijn optredens van onder anderen het Senioren Popkoor Lust for Life, Great Vibes en Pastora Flamenco. Ook is er een markt met informatie over het culturele aanbod in stad. Organisaties als Taalhuis Amsterdam, NL Cares, Combiwell, Gouderdom, Dance Connects zullen er present zijn.

Proeflessen en workshops
Daarnaast kunnen bezoekers een proefles doen of een workshop volgen. Zin om te dansen? Ga langs bij Dance Connects of Pastora Flamenco! Voor een lesje fotografie staat Studio Hester klaar. Mevrouw SchijfTaal vertelt over het schrijven van levensverhalen. Wie Italiaans wil leren kan op de Culturele Zondag ook z’n lol op. Vanaf een week van tevoren kun je via deze website opgeven voor een workshop.