Drie keer anders uit eten (en lekker goedkoop)

Hoogstins2024

Nu is het al bijna ondoenlijk alles wat er nieuw verschijnt in West op culinair gebied bij te houden, maar er wordt ook nog op onverwachte plekken ook prettig gekookt en nog lekker goedkoop ook. Drie tips:

-Rue des Sèvres aan de Jan van Galenstraat is overdag een koffie-en lunchtentje maar sinds dit weekend kun je op er donderdag, vrijdag en zaterdag voor € 20,- drie gangen eten. Het concept heet Chef’s Podium, met een flesje wijn erbij van The Wine Spot voor € 15,-. Wel eten wat de pot schaft. Reserveren kan via facebook.

-Op woensdagavond spelen jongeren onder leiding van een chef restaurantje in Next to Volta, in Westerpark. Ze bedenken het menu en doen zelf hun inkopen. Kosten € 10,- voor drie gangen. Reserveren kan hier.

-De studenten van de Hotelschool moeten natuurlijk ook oefenen op gasten. Voor € 22,50 krijg je een driegangenmenu voorgeschoteld in restaurant Le Debut. Het restaurant belooft verantwoorde ingrediënten van dichtbij te serveren en Hollandse kaas staat altijd op het menu. Je kunt een voorkeur aangeven voor vlees of vis, maar de rest blijft een verrassing.

 

DeWestkrant