Eerste ‘Kes’ markt in Bos en Lommer

Pot Kesbeke augurken
Hoogstins2024

Kerst- en augurkenliefhebbers kunnen vrijdagmiddag en zaterdag hun hart ophalen bij de eerste Kes-markt, die wordt georganiseerd door zuurfabrikant Kesbeke. Naast de fabriek, op de ventweg langs de Willem de Zwijgerlaan, wordt een complete kerstmarkt opgetuigd, met muzikale omlijsting.

Buurtbewoners worden nadrukkelijk uitgenodigd dit feest mee te vieren. Volgens Kesbeke is Bos en Lommer de allerlaatste volksbuurt van Amsterdam. “Naast buurten zoals de Jordaan en de Pijp heeft ook de Bolo zijn eigen identiteit en daar moeten we trots op zijn. Een mooie buurt met mooie mensen uit alle hoeken van de samenleving verdient een feestje.”

Kesbeke faciliteert het feest helemaal zelf, ondernemers konden een kraam huren voor € 55,-. De opbrengst van de markt gaat naar een nader te bepalen goed doel in Bos en Lommer.

Na de Kesmarkt nog niet genoeg van glühwein en kerstmuziek? Ook Floor17 bovenop het Ramada Apollo Hotel en Café Cook aan het Jan Maijenplein hebben hebben dit weekend een kerstmarkt, kijk in onze agenda voor tijden en data.

DeWestkrant